Ny vecka igen..

Tiden går himla fort när man har roligt :) .. Igår for Tessa ner till oinakka igen så nu äre tomt här hemma igen.. tråkigt men tänkte att hon skulle få va ute lite nu när ja jobbar helgen sen..

Ja nu ska man börja vara lite mer sparsam.. Fab kommer höjja hyrorna snart och då blire ännu dyrare att ha egen lägenhet men de äre lätt värt. Åsså tänkte man gå me i facket och de kostar också.
ALLT kostar... fyfan

Söndag

Idag äre söndag och min sista lediga dag :/ Riktigt skönt när man e ledig men längtar tills jag e ledig i februari för då får ja fa till byn :)

Igår blev de hemmagjord kebab pizza m vit choklad mousse m romspetsade jordgubbar på
och idag kyckling m bambuskott och vattenkastanjer m nudlar.
fast inget blir nånsin nå gott :/


En bild på min fina egyptn tavla :)


Bil krasch!!

Ja nu vare precis en bil krasch utanför mitt vardagsrums fönster.. en tant å nån ung kille som säkert nyss fått sitt körkort :p händer nått här i kiruna ibland ..hehe

Igår baka man lingonkaka , chocklate chip cookies & banankaka och idag blire kärleksmums , blåbärskaka och helgolands tårta :)

Annars händer det inte så mkt.. jobbar hela dagarna och är ute och springer med Tessa näre inte är för kallt och sen myser man med gubben sin.. De är så jag tillbringar mina dagar nuförtiden :)

Ne nu ska ja gå å handla litt , sy mina hall gardiner och baka.. måste passa på att göra allt när man är ledig.

Och kanske blev en liten tjejfest till helgen också vem vet ;)

Mitt i veckan

Veckorna har börjat gå så himla fort nuförtiden.. de e nästan skönt :)
Idag tänkte jag vara lite duktig å göra ungstekt fläskfile å potatisklyftor till middag. får hoppas att de b lir gott bara ...

Snart får man upp ännu en tavla i vardagsrummet.. inte en dag försent ;p
En stor brun med fina blåa pyramider som lyser i mörkret.. nu gäller de bara att hitta en fin ram till den åxå.. lr en som är tillräckligt stor. 

Ne nu ska ja gå å börja städa  slå på en tvättmaskin innan man ska köra mor sin till jobbet.

Nytt år , nya möjligheter

Det här året har då börjat bra :) legat och myst hela dan. Finns ingen finare & underbarare än min snygging <3
Hade den bästa nyårasfton hittils igår.
Jobbade till 5 och efter det så hämtade vi mat från Laguna och käkade hos M & S och drack lite drinkar och hade det trevligt sen gick vi vidare till huset breve och där fick man höra att jag var den snälla av tvillingarna av nå främmande småpojkar..
Inte illa när andra människor tycker jag är snäll.. :p då måste de vara så
Sen blev de en sväng förbi stan och Ferrum dansit


Ja nu har man sitt nyårslöfte att hålla sig efter.. inga kakor lr annat gott mer än en gång i veckan , men börjar med den imon för när man e bakis så måste man få äta gott. Ska äta lite glass här snart och mysa i soffan under täcket och vänta på att min käresta ska sluta jobba och komma och sova me mig. ;D

Trevligt att vara upp över öronen kär ; )  


RSS 2.0