Nattuggla

Har helt vänt på dygnen när älsklingen jobbat natt. Var hemskt när han hade fm och jag inte kunde somna. Men nu har han natt igen så gör inget om jag är uppe. Håller på att försöka lära mig så mycket jag bara kan av krantekniks boken fram till måndag. Är stressad som tusan men de blir man när det är mycket som hänger på provet. Men med min tur så vet man ju redan hur det slutar. I katastrof. Ska ja ha mjölk så är det slut vars ja än ska. Ska ja ha kanel ja då har ingen affär de i hela stan. SLUT överallt.
Fast läste ut hela boken på en gång jag fick den och kan skriva anteckningar på 51 sidor innan ja blev trött och idag renskriver ja alla anteckningar från 75 sidor på datorn. Börjar bli ganska slut i skallen nu men ska förska hålla igång mig så jag är vaken vid 6 och kan ta en varm , skön bastu m älsklingen :)

Mycket att tänka på nu. Älsklingens 25 års fest.. inte hunnit lämna alla inbjudningar än eller planerat vad de blir för nå att äta eller nått. Ibland hade man behövt 2 st av en själv. Bara kunnat hoppa ur sig själv och göra olika saker :)

I can find a million ways to say I love you.

Ne nu göra klart allt

RSS 2.0