Násti

Idag har varit en ganska bra dag :) Sagt upp mig och lekt med Násti.. Lr var bara jag som tyckte hon skulle heta Násti pappa tyckte Smilla så hon får heta 2 olika namn :)





Och imon kommer äntligen älsklingen hem igen :)
Ja vad är det mer som händer hära då.. ja måste börja sätta igång med packande snart för sista maj ska vi vara ute och sen bor vi i hus :) Sen ska vi åka upp till Vassi m S och M nästa vecka och helgen efter de åker ja och älsklingen på torsdag ner till sthlm och får en hel dag och mysa runt innan H och J kommer ner och vi far på Raw comedy cruise :)

Allt går som på räls :) Ne nu ska jag ta och plantera lite blommor som jag köpt .. En är iaf en asiatisk vit lilja och om jag lyckas få den att blomma så bliren himla fin :)

Tisdag

Idag äre kanal 5 som gäller för hela slanten :) ugly betty och sen dubbla avsnitt av husfruar.. Blir att poppa lite popcorn och ta ett glas vin till så man kan sova gott sen ikväll. Blir en promenad här snart med tussen.

Mycket att göra som vanligt men ingen ork eller lust.. Vill ha ett nytt jobb som jag trivs med bättre men e förjävligt svårt att hitta nått :(
Hade vela köpa en bil också men e kanske för snål för de ?

Ett vitt moln av mjöl

Blir det inte när jag bakar bullar iaf :) Gjorde 4 plåtar m vanliga kanelbullar åsså 2 plåtar med pizza bullar och så la ja nyss in litt kycklingfileér i ugnen och dammsög.. Man hinner med massa när man husfruar lite här hemma :)
Maten ska ju vara klar när älsklingen kommer hem från jobbet

Idag har jag lyckats slarva bort en gurka från coop och hem.. inte illa de så hittar ngn en gurka på gångstigen bakom coop mot bolag så äre min ! :p

Nu äre 5 dagar kvar tills min gumma kommer hem igen :) Är så himla tomt utan henne hära. Min lilla dammtuss

Vill att min hosta ska försvinna helt så man kan ta och gå ut och springa :)

Ne nu ska ja kolla till middan i ungne och gå och ställa mig i spolhallen



RSS 2.0