Nya tider

Igår var mamma och moster M och städade ur mitt kök.. Och idag har vi vart och lämnat 2 fulla släp till huset. och vitrinskåpet och tvn for precis iväg dom också. Så nu är det väldigt tomt här i lägenheten. Känns nästan som igår man flytta in hära men var fan för ett år sen. Tänk va tiden går fort, men nu har man ett hus att pyssla i istället :)
Redan planerat hur jag ska göra om i våran lilla walking closet.  De får bli mitt första projekt sen ska jag måla fönsterlisterna samtidigt. Måste hinna baka bullar innan de nya köket kommer också så man har lite fika :)
Så nu blir det fullt upp. Fast nu har man slutat de dära jävla tråkiga jobbet ( äntligen ) så nu är jag äntligen fri som J så bra uttryckte de. Men blir att fa till gällivare nästa vecka och jobba stoppet dära och den till helgen blire pite till älsklingens stuga och sen kanske mer jobb. Får se om man fick de dära andra jobbet man var på intervju på men säkert inte.

Jajo har hunnit vara till stockholm och fått min glass och varit och kikat på komikerna. Zoran och Öjj var lätt dom bästa. Var riktigt trevligt plus att man fick lite sommarkläder.

Så ikväll blire att packa de allra sista småsakerna som ligger lite överallt och dammsuga,torka lister och skura men sen till helgen blire iaf en välbehövd bastu och ev kanske middag på landströms. Lr ja man kan ju iaf hoppas på de :)

Hard rock glass

Tänker jag då lätt äta på torsdag :) Jag och älsklingen åker på torsdag förmiddag ner till sthlm och hare mys pys hela torsdag och fredag sen kommer H & J ner på fredag så far vi alla på RAW COMEDY CRUISE :) över natten och sen hem igen på söndag.. Blir nog en fin helg :)  Ska passa på att kika på spring skor nere på löplabbet och gå på lagerhaus och shoppa litt nytt till huset och sen ev kapa litt hår om man hittar nån drop in.
Hoppas bara Hard rock har lika god glass i sthlm som dom hade i sharm el sheik. För de var lätt den godaste glass ja nånsin ätit och jag har ätit MKT glass i mina dar. Älsklingen funderade över mina glass konsumtioner för nån vecka sen när ja shoppa litt glass för litt över 100:- blev bara 3 olika paket. Om min konsumtion såg ut så här nu hur seren egentligen ut på sommarn ?   Det blir spännande att se.

Ne nu ska man gå och vänta på att S hör av sig och sen sola , färga håret , tvätta kläder och packa lite grann och samtidigt hinna mysa och sova i tid för man jobbar djävulskt långa dagar.


RSS 2.0